Gezond wonen, wie wil dat nu niet?

We zijn ons meer dan ooit bewust van het belang van een gezond leven. We worden ouder en we willen heel graag gezond ouder worden. Gezondheid gaat verder dan onze fysieke staat, het gaat ook over mentale, spirituele en sociale gezondheid.

Door de bewustwording omtrent gezondheid zien we de wens om wellness daar te brengen waar we de meeste tijd doorbrengen: thuis!

Voor de meeste mensen is het huis de grootste investering die ze doen, en dus is het logisch dat dit een investering in onze gezondheid zou moeten zijn.

“80 tot 90% van onze tijd brengen we binnen door”

De gezonde woning gaat verder dan luchtkwaliteit, duurzaamheid en hardware. Wat betekent onze zoektocht naar het eeuwige leven bijvoorbeeld? Hoe draagt onze woning bij aan misschien wel 100 jaar of ouder worden? En wat betekent de digitale connectiviteit die we van achter ons scherm betreden tegenover de tendens dat eenzaamheid 1 van de grootste killers van onze tijd is?

De Scholtens Groep bouwt altijd al aan gezonde woningen. We ontwerpen volgens de gulden snede. De gulden snede komt veelvuldig voor in de natuur en is de perfecte verhouding. Het streven naar die perfecte verhouding en symmetrie zorgt voor aantrekkelijke, bruikbare en prettige woningen die bijdragen aan de gezondheid van de bewoners. Maar de zoektocht en het denken over gezondheid houdt nooit op.

Je huis en omgeving kunnen heel erg helpen bij moderne problemen, zoals stress, sociale isolatie, ongezond eten, vervuiling en kantoorleven.

“Health is the new wellness”

Download de folder

Samsung heeft begin januari 2019 in Las Vegas verschillende robots getoond. Ze meten onder meer luchtkwaliteit en gezondheid.

Terug naar Building Campus

Deel

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.