Plekken waar je thuis wilt komen

Dorp of stad, compact of weids, modern of landelijk… Op deze plekken hebben wij een actueel aanbod van huurwoningen.

Waar kom jij thuis?

Woning huren

Zoek je een (nieuwe) plek om thuis te komen?
Hieronder vind je, per woonplaats, ons actuele aanbod met huurwoningen.

Veelgestelde Vragen

 • Reparatieverzoek of andere technische vragen

  Heeft u een reparatieverzoek t.a.v. uw huurwoning? U kunt een melding doen bij Pyloon Vastgoed Management via dit formulier.

 • Aanpassingen aan de woning

  Gaatjes boren in de muur om gordijnen op te hangen of de toiletbril vervangen: voor kleine aanpassingen aan de woning hoeft u geen toestemming te vragen.

  Een grote verandering doorvoeren? Dan heeft u schriftelijke toestemming nodig. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, nieuwe binnenwanden of -deuren of het leggen van een laminaatvloer.

  Een verzoek indienen om uw woning aan te passen? service@pyloonvgm.nl

 • Afrekening servicekosten

  De servicekosten worden eenmaal per jaar, achteraf verrekend op basis van de werkelijke kosten. Uit deze afrekening blijkt of u het afgelopen kalenderjaar te veel of te weinig hebt betaald. Wij zullen dan een bedrag terugbetalen of een aparte rekening sturen

 • Huisdieren

  Huisdieren zijn niet toegestaan.

 • Huurbetaling

  De huur wordt betaald middels een automatische incasso. Eenvoudig, op tijd en met het juiste bedrag betaald zonder dat u er zelf steeds aan hoeft te denken.

  U hoeft de verhuurder enkel éénmalig te machtigen via een machtigingformulier. Deze ontvangt u bij uw huurovereenkomst.

 • Huurverhoging

  De huurprijzen van de niet-geliberaliseerde woningen worden jaarlijks per 1 juli verhoogd. De geliberaliseerde woningen worden jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na de ingangsdatum verhoogd.

 • Nutsvoorzieningen

  Voor de nutsvoorzieningen dient huurder zelf een leveringsovereenkomst af te sluiten per ingangsdatum van de huurovereenkomst.

 • Verzekeringen

  Huurder is verplicht een inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren te sluiten. Geadviseerd wordt eveneens een huurgarantieverzekering ofwel woonlastenverzekering af te sluiten.

 • Waarborgsom

  Voor de huuringangdatum dient huurder een waarborgsom ter grootte van 2 maanden bruto huur incl. servicekosten te storten. De borg (of het restant) wordt uiterlijk twee maanden na het einde van de huurovereenkomst terugbetalen.

 • Liever kopen?

  Hier ga je naar de plek waar je onze koopwoningen vindt.

  Laura, HR Manager

  “Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

  Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.