SPIERDIJK – SPIERLAND

Bestemming
Woningen

Opdrachtgever
Scholtens Projecten B.V.

Opdrachtgever huur
Scholtens Solide Goed II B.V.

Spierdijk - Spierland - Scholtens Groep - 2023

De 9 huurwoningen zijn via de toewijzingscriteria vanuit de gemeente toegewezen.

Dorps wonen met uitzicht

De nieuwe wijk 'Spierland' heeft het karakter van een kleinschalige, landelijke en intieme woonbuurt, waar het open polderlandschap nooit ver weg is.

appartementen
0
parkeerplaatsen
0
Hoog
m

01. Spierland

In de nieuwbouwwijk Spierland zijn 29 woningen gebouwd aan de Braken. Twaalf rijenwoningen, waarvan negen huurwoningen, veertien twee-onder-één-kap woningen en drie vrijstaande woningen.

02. CPO

Spierland is een vraag gestuurde woningbouwontwikkeling voor de inwoners van Spierdijk. De kavels voor ontwikkeling van woningen worden in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (ofwel CPO) gerealiseerd door de kopers.

03. Huur

Er zijn 9 nieuwbouwwoningen in de vrije sector gerealiseerd. Het betreft ruime eengezinswoningen met een gebruiksoppervlakte van circa 112 tot 133 m². Tevens hebben de woningen een mooi afgewerkte tuin met een ruim terras en een separate buitenberging.

04. Bijzondere kenmerken

– In en voor Spierdijk
– 9 huurwoningen via Scholtens Solide Goed II B.V.

Eindgebruiker, Inge, aan het woord

“Ik ben geboren en getogen in Spierdijk. Ik heb 4 jaar in De Goorn gewoond, meer uit noodzaak, omdat er in Spierdijk geen woningen waren. Veel dorpen hebben last van leegloop van jongeren, wat zonde is, voor de leefbaarheid, voor het verenigingsleven. Maar toen kwam dit project op ons pad! Samen met mijn vriend heb ik meteen ingeschreven en we zijn gelukkig ingeloot. Anderhalf jaar later hadden we de sleutel in de hand. Nu woon ik weer waar ik wil wonen: landelijk, om de drie huizen een groenstrook en met weilanden in de achtertuin. Ik ben weer terug in Spierdijk!”

Een bedrijf waar je wilt werken

Samen bouwen we aan innoverende leefomgevingen die het landschap tekenen. Continue zijn we op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken.

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.