ZUIDSCHERMER – De Eendracht

Bestemming
Woningen

Opdrachtgever
Scholtens Projecten 

In samenwerking met
Architektenbureau Cornelis de Jong bna

Zuidschermer Eendracht

Er is een hoeve (stolpboerderij) gerealiseerd, waarbij het metselwerk van de voorgevel in een vechtformaat met een snijvoeg uitgevoerd is.

Bij 3 woningen laat de architectuur zich kenmerken door jaren 30-stijl.

Zuidschermer, de eendracht

De 26 woningen zijn in 7 verschillende woningtypen gerealiseerd onder te verdelen in; vrijstaand, 2 onder 1 kap, of meer onder 1 kap woningen.

woningen
0
verschillende woningtypen
0
woningen met een jaren 30-stijl

01. Details

Bij 3 woningen laat de architectuur zich kenmerken door jaren 30-stijl. Er is een hoeve (stolpboerderij) gerealiseerd, waarbij het metselwerk van de voorgevel in een vechtformaat met een snijvoeg uitgevoerd is. Tevens zijn er twee vrijstaande woningen waarbij in de topgevels een boerenvlecht verwerkt is en bij meerdere woningen zijn de goten op traditionele wijze betimmerd.

02. De locatie van het plan

Het plan is landelijk gelegen met uitzicht over de weilanden, en de kavels van de woningen zijn ruim (tot wel 700m2) opgezet. De details in uitvoering, de ruimte van de kavels, en de ligging in de polder maken de woningen van de Zuid Schermer tot een uniek project.

03. Bijzondere kop

Uitleg van de bijzondere kop

04. Bijzondere kop

Uitleg van bijzondere kop

Een bedrijf waar je wilt werken

Samen bouwen we aan innoverende leefomgevingen die het landschap tekenen. Continue zijn we op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken.

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.