Woongenot

Trendlezingen en trendsessies voor futureproof relaties en collega’s van de Scholtens Groep.

Elk jaar organiseren wij vanuit de Scholtens Groep trendsessies voor onze relaties om samen de toekomst te duiden en vorm te geven. Na Healthy Homes (de gezonde woning) en Longevity (de langer levende mens), stond dit jaar Pleasure Please op het programma. Pleasure Please is de titel van een toekomstonderzoek van Buro Zorro naar de ontwikkelingen op het gebied van genot, geluk gevaar en zingeving. Wat is de toekomst van genot? Welke invloed hebben corona, technologie, demografie en klimaat bijvoorbeeld gehad op ons geluksgevoel? Wat betekent dit voor je huis, wijk of stad? Voor je woongenot en woonplezier?

Als bedrijf, die klanten bedient, wil je de diepere behoeftes van je klant snappen, voelen, tastbaar maken en aanspreken. Jouw woning of wijk moet daarin voorzien. Je marketing zou daar natuurlijk op moeten inspelen in het gunstigste geval. Als je weet waar de consument naar gaat verlangen, dan kun je op die behoeftes inspelen. Waar hunkeren we naar? Wat willen we de komende jaren, gevoed door welke trends? Daarom organiseren we deze sessies voor onze relaties. Om samen verder te bouwen aan de toekomst. Maar helaas zijn die sessies altijd maar voor een kleine groep gasten.

Ik nodig je daarom graag uit om de innovaties en trends die in de lezing voorbij kwamen ook te bekijken. De komende weken delen we de laatste innovaties op ons Instagram account.

Deel

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.