Toekomst van het “verzamel” kantoorgebouw

Ik werk als receptioniste bij de Scholtens groep. In mijn dagelijkse werk heb ik te maken met huurders, bezoekers, leveranciers en collega’s en ik merk dat het soms ook anders kan. Een glimlach en begrip vergroot de benadering van de klant ten gunste van jezelf merk ik dagelijks als ik in gesprek raak.

Ik werk als receptioniste bij de Scholtens groep. In mijn dagelijkse werk heb ik te maken met huurders, bezoekers, leveranciers en collega’s en ik merk dat het soms ook anders kan. Een glimlach en begrip vergroot de benadering van de klant ten gunste van jezelf merk ik dagelijks als ik in gesprek raak. Mijn onderzoek gaat over de Toekomst van het “verzamel” kantoorgebouw. Hoe & waar willen mensen in de toekomst ontvangen worden? Welke trends zijn daarop van invloed?

Stella

Deel

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.