HOORN – TOREN

Bestemming
Appartementen

Opdrachtgever
Scholtens Projecten

In samenwerking met
GeO Architecten

Scholtens Toren Hoorn

Anno 2017 was het tijd voor een nieuw baken voor Hoorn. Een toren van deze tijd. Zonder uurwerk, carillon en klokken. 

De 72 appartementen aan de kant van de Provinciale weg worden in de vrije sector verhuurd.

Comfortabel en luxe wonen

Altijd al eens boven de stad uit willen kijken? TOREN biedt 209 appartementen, elk met een heel eigen verhaal.

appartementen
0
parkeerplaatsen
0
Hoog
m

01. TOREN

Op de drempel van het oude stadscentrum van Hoorn is het project TOREN gerealiseerd, een wooncomplex van 209 wooneenheden en parkeervoorziening. Het gebouw is met de toren van 60m. hoog de nieuwe stadspoort van deze glorierijke stad.

02. Icoon van Hoorn

Het project TOREN bestaat uit 209 appartementen. Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een zonnige buitenruimte. De appartementen zijn stadaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Ook zijn de appartementen voorzien van een vooruitstrevend verwarmings-/koelingssysteem. Dit systeem is energiezuinig en hierdoor niet meer afhankelijk van de traditionele leveranciers.

03. Gezond en comfortabel wonen

We voelen ons allemaal graag energiek. We weten ook allemaal dat het daarbij helpt om voldoende te bewegen en gezond te eten. Maar niet iedereen weet dat ook je huis kan bijdragen aan een fit gevoel. De basis daarvoor is een goed binnenklimaat in je huis. Daarom is er bij het ontwerp van TOREN zorgvuldig aandacht besteed aan deze thema’s.

04. Bijzondere kop

Uitleg van bijzondere kop

Eindgebruiker aan het woord

“Hier komt een stukje tekst van een eindgebruiker die in het project woont, werkt of leeft. Hoe bevalt het hem/ haar? Waarom besloot zij/ hij zich op deze plek te vestigen? Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti beation peditat emperia volorep tatquatem aliam aut aditi beratia ntorerf ernam, id modigen dissum ne nonem exped magnam exceper endiat qui aut dem aceres re, ut et expelit odi untus nis evelibuscil inctem fuga. Ti reruptatur? Ugita consequi.

Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti. Exerovi debissimusam.”

– Kevin Kepers, koper appartement

Een bedrijf waar je wilt werken

Samen bouwen we aan innoverende leefomgevingen die het landschap tekenen. Continue zijn we op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken.

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.