ENKHUIZEN – Paktuinen

Bestemming
Woningen

Opdrachtgever
Scholtens Projecten /Welwonen

In samenwerking met
TPAHG Architecten BV

Enkhuizen - Paktuinen

Met de verschillende topgevels in oude stijl heeft elke woning op deze wijze een eigen uitstraling. 

Elke woning heeft zijn eigen kleur metselwerk gekregen en hierin zijn kleuraccenten aangebracht. Ook in de kleur van de pannen is variatie aangebracht.

rijke historische deel van de stad

Dit project vormt het laatste puzzelstukje in de ontwikkeling van dit rijke historische deel van de stad tussen de Paktuinen en het Snouck van Loosenpark.

beschikbare woningen
0
maximale woonoppervlakte
0
geplande oplevering
2000

01. Het laatste puzzelstukje

Paktuinen is een ontwikkeling die tot stand is gekomen dankzij de goede samenwerking tussen Welwonen en Scholtens Projecten. Dit project vormt het laatste puzzelstukje in de ontwikkeling van dit rijke historische deel van de stad tussen de Paktuinen en het Snouck van Loosenpark.

02. Aansluitende architectuur

De architectuur van dit project sluit volledig aan bij het binnenstedelijk karakter van Enkhuizen. Elke woning heeft zijn eigen kleur metselwerk gekregen en hierin zijn kleuraccenten aangebracht. Ook in de kleur van de pannen is variatie aangebracht. Met de verschillende topgevels in oude stijl heeft elke woning op deze wijze een eigen uitstraling. 

03. Bijzondere kop

Uitleg van de bijzondere kop

04. Bijzondere kop

Uitleg van bijzondere kop

De architectuur van dit project sluit volledig aan bij het binnenstedelijk karakter van Enkhuizen.

Eindgebruiker aan het woord

“Hier komt een stukje tekst van een eindgebruiker die in het project woont, werkt of leeft. Hoe bevalt het hem/ haar? Waarom besloot zij/ hij zich op deze plek te vestigen? Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti beation peditat emperia volorep tatquatem aliam aut aditi beratia ntorerf ernam, id modigen dissum ne nonem exped magnam exceper endiat qui aut dem aceres re, ut et expelit odi untus nis evelibuscil inctem fuga. Ti reruptatur? Ugita consequi.

Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti. Exerovi debissimusam.”

– Kevin Kepers, koper appartement

Een bedrijf waar je wilt werken

Samen bouwen we aan innoverende leefomgevingen die het landschap tekenen. Continue zijn we op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken.

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.