De toekomst binnen handbereik

Het woningtekort blijft tot 2030 nog zeker een groeiend probleem. Goed nieuws zou je denken voor de bouwers onder ons, maar wie kent hem niet: het Nederlandse stikstof beleid. Afgekeurd door de Raad van State.

Ondertussen gaan we van het gas af. Op macro niveau is er genoeg om je mee bezig te houden in de bouw, terwijl je dagelijkse werk bestaat uit huizen bouwen, wijken ontwikkelen, teams aansturen en klanten blij maken.

Wanneer maak je tijd voor onderzoek, voor verder kijken dan het werk wat er nu ligt? Wanneer kun je je echt verdiepen in warmtepompen en de alternatieven, in BIM op de werkvloer, zowel bij de architect, de werkvoorbereiding als uitvoering, in de toekomst van werk en aantrekkelijk blijven voor nieuwe generaties, in de toekomst van ICT en domotica, in de toekomst van retail in verband met je bestaande winkelpandenvoorraad?

Dat kan tijdens de trendtraining. Buro Zorro geeft deze training in opdracht van de Building Campus. 12 mensen uit diverse disciplines binnen de Scholtens Groep, van hospitality tot HR, van inkoper tot ontwikkelaar, jagen innovaties na en kijken welke ze kunnen implementeren binnen de organisatie. Ze onderzoeken trends en ontwikkelingen voor de komende 5 tot 10 jaar en wat deze betekenen voor nu. Hoe anticipeer je? Hoe implementeer je deze trends en maak je je business dus toekomstbestendig?

In 4 dagdelen worden ze meegenomen in de wereld van trendwatchen door Jeanneke Scholtens, eigenaar van Buro Zorro. Ze leert de deelnemers trends signaleren, onderbouwen en toepassen op hun eigen case binnen het bedrijf. Op naar nieuwe producten, concepten en strategieën: de toekomst binnen handbereik!

De komende tijd publiceren we de innovaties via de kanalen van de Building Campus.

Jeanneke Scholtens

Toekomst

Deel

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.