ALKMAAR – Zuidzicht

Bestemming
Appartementen

Opdrachtgever
Vastesteen Projectontwikkeling

In samenwerking met
TPAHG Architecten

Scholtens Alkmaar Zuidzicht
Bijzonder aan het gebouw is dat ieder appartement een andere indeling heeft. Dat maakt elk appartement uniek en dus exclusief. Op de begane grond beginnen de kleinere appartementen met afmetingen vanaf 40 m2 en het grootste appartement heeft een oppervlakte van ca. 180 m2.
ZORGELOOS, DUURZAAM EN LUXE WONEN

Bijzonder aan het gebouw is dat ieder appartement een andere indeling heeft. Dat maakt elk appartement uniek en dus exclusief.

appartementen
0
oppervlakte
40 m2
parkeerplaatsen

01. Meubelzaak Dintra

Waar aan de Kooimaarlaan 17 in Alkmaar meubelzaak Dintra gevestigd was, is het gebouw getransformeerd naar 58 appartementen. De koopappartementen zijn geschikt voor zowel starters, gezinnen als senioren.

02. Zuidzicht

Dat zorgt voor een mooie diversiteit in Zuidzicht. Kleinere en grotere appartementen zijn beschikbaar waarbij de riante appartementen beschikken over een groot dakterras. Alle faciliteiten liggen in de directe omgeving van het gebouw.

03. Huur

Er zijn 9 nieuwbouwwoningen in de vrije sector gerealiseerd. Het betreft ruime eengezinswoningen met een gebruiksoppervlakte van circa 112 tot 133 m². Tevens hebben de woningen een mooi afgewerkte tuin met een ruim terras en een separate buitenberging.

04. Duurzame bouw

Het materiaal van het bestaande gebouw is voor een deel hergebruikt. De betonconstructie is namelijk zo zwaar uitgevoerd dat het een verspilling zou zijn om deze niet opnieuw te gebruiken. Daarbij worden de appartementen verwarmd via aardwarmte. Een zeer zuinige energiebron die uw appartement bovendien ook uitstekend kan koelen in de warmere zomermaanden.

Eindgebruiker aan het woord

“Hier komt een stukje tekst van een eindgebruiker die in het project woont, werkt of leeft. Hoe bevalt het hem/ haar? Waarom besloot zij/ hij zich op deze plek te vestigen? Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti beation peditat emperia volorep tatquatem aliam aut aditi beratia ntorerf ernam, id modigen dissum ne nonem exped magnam exceper endiat qui aut dem aceres re, ut et expelit odi untus nis evelibuscil inctem fuga. Ti reruptatur? Ugita consequi.

Con pro qui consed que est aut pelendem num exerovi debissimusam quos imaxim eost, nusandis que sereces quodipit od quam simus et rerferi tem dolupti. Exerovi debissimusam.”

– Kevin Kepers, koper appartement

Een bedrijf waar je wilt werken

Samen bouwen we aan innoverende leefomgevingen die het landschap tekenen. Continue zijn we op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken.

Laura, HR Manager

“Ik heb nieuwe vacatures online gezet. Word jij onze nieuwe collega?”

Daag jezelf uit en kom werken bij de Scholtens Groep.